Α1 ΕΠΣΗ: Νίκες για Ηρόδοτο και ΑΟΤ, σπουδαίο διπλό για Ρωμανό

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ηρόδοτος και ΑΟ Τυμπακίου, συνέχισαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ την ίδια ώρα, σπουδαίο διπλό στην Γέργερη πανηγύρισε ο Ρωμανός.

Ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος επικράτησε 0-2 του Ανθεστίωνα στο Θραψανό, πετυχαίνοντας την 11η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΑΟΤ κέρδισε 2-0 τη Χερσόνησο και συνεχίζει την «καταδίωξη» της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού στη μάχη της 1ης θέσης καθώς βρίσκεται στο -3 από τη κορυφή, έχοντας 10 νίκες σε 11 παιχνίδια.

Σπουδαία νίκη για τον Ρωμανό που μένει κοντά στις δύο πρώτες θέσεις, καθώς κέρδισε 0-1 τον Ρούβα στην Γέργερη, έχει πλέον 27 βαθμούς (9 νίκες, 2 ήττες) και είναι στο +7 από την 4η θέση όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που επίσης σήμερα πανηγύρισε τη νίκη.

Οι «ασπρόμαυροι», κέρδισαν 4-1 την Τύλισο, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση πανηγυρίζοντας την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Σημαντική νίκη και για τον Μοχό, που επικράτησε 2-1 των Μοιρών, έχοντας πλέον 41 βαθμούς (7η θέση) ενώ ένα βαθμό λιγότερο (9η θέση) έχει η ΑΕΚ μετά τη νίκη της επί του Ποσειδώνα.

Το Σάββατο, με σκορ 2-2 έληξαν τα παιχνίδια Μινωική – Εργοτέλης και Δαμάστα – ΠΑΝΟΜ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”784″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”349786″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

Η επόμενη αγωνιστική:

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”785″ photo=”1″ teamname=”1″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P