Ο Λ. Λεουτσάκος στο Grandsport.gr: «Τέτοιες συμφωνίες αναβαθμίζουν τα πρωταθλήματα μας»

Για την τριετή συμφωνία της Nike με τις ομάδες της Super League 2 και της Football League μίλησε στο Grandsport.gr ο πρόεδρος των πρωταθλημάτων, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σπουδαία αυτή συμφωνία, τονίζοντας πως αυτές οι κινήσεις αναβαθμίζουν τις κατηγορίες, ενώ δεν έκρυψε και τις σκέψεις του για νέες συμφωνίες με “κολοσσούς” για την άνοδο της ποιότητας στα δύο πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είναι μια τριετής συμφωνία με την εταιρία Nike, η οποία θα είναι και ο βασικός χορηγός των πρωταθλημάτων μας, ενώ παράλληλα θα ντύνει δωρεάν όλες τις ομάδες. Αυτές οι συμφωνίες αναβαθμίζουν τα πρωταθλήματα μας που θέλουμε να τα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται από άποψη ποιότητας και διευκόλυνσης των ομάδων. Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή διαδικασία και για τα τηλεοπτικά των ομάδων της Football League αλλά και την αναβάθμιση της κατηγορίας γενικά. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και με άλλους μεγάλους χορηγούς οι οποίοι θα δώσουν άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα μας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content