Και τώρα τρέχουμε…

Η νίκη του Παναιτωλικού έφερε τον ΟΦΗ ακόμα σε δυσκολότερη θέση, αφού η ομάδα του Αγρινίου μείωσε την διαφορά στους 2 βαθμούς και το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο μοιάζει κάτι παραπάνω από τελικό.

Δεν είναι μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα που βάζουν βάρος στα… πόδια των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Σίμου, αφού και οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω του μειώνουν απειλητικά την απόσταση και οι τελευταίες αγωνιστικές θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την τελική κατάταξη του ΟΦΗ πριν μπει στα πλέι άουτ.

Ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Παναθηναϊκό και έφτασε τους 17 βαθμούς, ενώ κοντά είναι και η Λαμία, η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα με την Λάρισα.

Πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου μοιάζει κάτι παραπάνω από τελικό για τον ΟΦΗ, αφού σε περίπτωση νέας ήττας και νίκης του Παναιτωλικού θα υποχωρήσει περαιτέρω στην βαθμολογία. Καταλαβαίνει κανείς ότι ο ΟΦΗ πρέπει να… τρέξει σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές και να πάρει έστω τους έξι από τους εννέα βαθμούς που απομένουν για να μπει με άλλο “αέρα” στα πλέι άουτ.