Κ. Μπαλογιάννης: «Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε ΟΦΗ και να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, την ήττα από τον ΠΑΣ, αλλά και για την συνέχεια μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Κωσταντίνος Μπαλογιάννης.

Για τα αρνητικά αποτελέσματα: “Πιστεύω ότι στα πρώτα λεπτά για ένα ακόμα παιχνίδι μπήκαμε μουδιασμένα και το πληρώσαμε. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Φέραμε τα αρνητικά αποτελέσματα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, όμως έχουμε πίστη στον κάθε ένα και επειδή είμαστε ΟΦΗ θα τα ανατρέψουμε όλα αυτά.

Για τα ελάχιστα γκολ φέτος: “Δεν έχουμε πολλά γκολ φέτος, όμως δημιουργούμε ευκαιρίες. Για σήμερα πιστεύω ότι όταν τρως ένα γρήγορο γκολ πρέπει να ανατρέψεις την κατάσταση και εκεί κρίθηκε πάλι το παιχνίδι”.

ADVERTISING

Για την βαθμολογική θέση: “Υπάρχει πίεση σίγουρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Πρέπει να δουλέψουμε πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε ΟΦΗ και να ανατρέψουμε όλοι την κατάσταση”.

Είμαι καλά την πέρασα ανόδυνα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content