Ασταμάτητος Ζαρός εννιά.. αστέρων

Ο Ζαρός ήταν ισοπεδωτικός και έφτασε πολύ εύκολα στην νίκη με 9-0 επί της Ομόνοιας για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

05/11/2023 15:00
5η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ούσα ισοπεδωτική, ειδικά στο πρώτο μέρος για να φτάσει σε μία πολύ εύκολη νίκη, την πέμπτη σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βασίλης Ξεκαρδάκης ο οποίος έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας πέντε τέρματα. Το σκορ άνοιξε από τον επιθετικό του Ζαρού στο 10ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 δύο λεπτά αργότερα.

Σειρά πήραν οι Καπιζιώνης και Κοτζαδάκης που σκόραραν στο 25′ και το 30′ αντίστοιχα, ενώ ο Ξεκαρδάκης πήρε ξανά το όπλο, σκοράοντας ακόμα δύο τέρματα πριν τη λήξη του πρώτου μέρος, στο 35′ και το 42′, με τον Γιατρομανωλάκη να βρίσκει δίχτυα ενδιάμεσα στο 37′, ώστε να διαμορφωθεί το εντυπωσιακό 7-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, με το ματς να έχει κριθεί, ο ρυθμός έπεσε, κάτι που έδωσε στις δύο ομάδες την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά. Ο Ξεκαρδάκης βρήκε για πέμπτη φορά δίχτυα στο 68′ για να γράψει το 8-0. Ο παίκτης που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του, ο Ν. Σαριδάκης (του Πελοπίδα) βρήκε επίσης δίχτυα για το 9-0 στο 73′.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ