Με πρωταγωνιστή Αμπαζάι επέστρεψαν στις νίκες οι Νέοι Ηροδότου

Την επιστροφή τους στις νίκες πανηγύρισαν οι Νέοι Ηροδότου οι οποίοι επιβλήθηκαν με 4-1 του Μαρτινέγκο στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» για την 4η στροφή στη Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352975″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352975″]

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, με τρία τέρματα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Το Μαρτινέγκο πήρε προβάδισμα στην πρώτη φάση του αγώνα, καθώς μετά από σέντρα του Μαρή στο 4′ από τα δεξιά, ο Ψαρολαγάκης σκόραρε με κεφαλιά. Η απάντηση των Νέων Ηροδότου ήταν άμεση, καθώς στο 8′ ο Αμπαζάι από τα αριστερά μέσα από την περιοχή με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ γρήγορα στην ολική ανατροπή. Στο 14′ ο Κουρουγκιαβούρης έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μαρκάκη που πλάσαρε στην κίνηση για το 1-2. Το τρίτο γκολ για τους ταλαντούχους «μπλε» ήρθε στο 39′ όταν και πάλι ο Κουρουγκιαβούρης έβγαλε την ασίστ με κόρνερ και τον Αμπαζάι να σκοράρει με κεφαλιά.

Ο Αμπαζάι έμοιαζε ασταμάτητος σήμερα, καθώς στο 65′ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του στην περιοχή, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για να κάνει το 1-4 στο 65′, συμπληρώνοντας το χατ τρικ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και κάπως έτσι οι Νέοι Ηροδότου επέστρεψαν με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ το Μαρτινέγκο παραμένει χωρίς βαθμό μετά από πέντε αγώνες.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352975″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P