Tα αποτελέσματα του Σαββάτου (28/10) και το πρόγραμμα της Κυριακής (29/10)

Ολοκληρώθηκε η σημερινή αγωνιστική ημέρα στα γήπεδα του Ηρακλείου και όχι μόνο, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το GRANDSPORT, σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (28/10) και το πρόγραμμα της Κυριακής (29/10) σε όλες τις κατηγορίες. 

Super League 2: Σπουδαίες νίκες για Γιούχτα και Χανιά

Με πέντε παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League 2.

ADVERTISING

Εξαιρετική η συγκομιδή των κρητικών ομάδων, οι οποίες έκαναν το «2 στα 2», με τον Γιούχτα να κερδίζει τον Παναθηναϊκό Β’ με 2-0 , ενώ τα Χανιά επικράτησαν της Παναχαϊκής με 4-1.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή με το παιχνίδι Διαγόρας – Ιωνικός.

ADVERTISING

Α1 ΕΠΣΗ: «Τρίποντα» για Χερσόνησο, Μινωική και Ρωμανό

Με τρία παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Στη Χερσόνησο, σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη στο πρώτο μέρος, με ανατροπή στην ανατροπή, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε του ΠΑΝΟΜ με 5-2, ενώ η Μινωική με ανατροπή, έχοντας τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι, επικράτησε των Μοιρών με 2-1.

ADVERTISING

Ο Ρωμανός επικράτησε της Τυλίσου με 2-0 και συνεχίζει με νίκες τη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Τη Κυριακή το πρωτάθλημα συνεχίζεται με το ντέρμπι ανάμεσα σε Ρούβα και Ηρόδοτο να ξεχωρίζει.

ADVERTISING

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Νίκες για Ανάληψη, Ζαρό και Λίντο

Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η Ανάληψη, συνέχισε με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Παναθηναϊκού Ηρακλείου με 0-5, ενώ το Λίντο με εντυπωσιακή εμφάνιση, κέρδισε τους Νέους Αλμυρούς με 6-1!

Συνέχεια με το… απόλυτο και για τον Ζαρό, επικρατώντας του Κόροιβου με 1-4.

Την Κυριακή η συνέχεια με τα παιχνίδια Φαιστός – Ομόνοια και Άλογο Μαλεβιζίου – Δίας.

Α2 ΕΠΣΗ – 2ο Όμιλος: «Πάτησε» κορυφή το Ασήμι – Έμειναν αήττητοι Αγία Βαρβάρα, Δειλινά και Γαρίπα

Το Ασήμι με τη νίκη του στο Γάζι «πάτησε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, «πιάνοντας» τα Δειλινά στους 10 πόντους.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία, Κεραυνός και Αγία Βαρβάρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι. Με αυτό το αποτέλεσμα η Αγία Βαρβάρα διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα, ενώ το σύνολο του Άρη Μαυρογιαννάκη πήρε τον δεύτερο βαθμό του στη σεζόν.

Το Ασήμι πέρασε από το Γάζι και την έδρα του Αετού Ανωγείων με 3-0, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ρεμούνδο που σημείωσε δύο τέρματα.

Στην αναμέτρηση που έκλεισε το πρόγραμμα της ημέρας, Γαρίπα και Δειλινά έδωσαν μία πραγματική μάχη που ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 1-1, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Έτσι το Ασήμι «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας τα Δειλινά, καθώς οι δύο ομάδες έχουν από 10 πόντους μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Για αύριο είναι προγραμματισμένες οι αναμετρήσεις των Καναριών με τον Άγιο Δημήτριο και των Ασιτών με την Παλιανή.

Β1 ΕΠΣΗ: Δράση την Κυριακή (29/10)

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ, καθώς σήμερα ήταν προγραμματισμένο μόνο το Δαφνές-ΕΓΟΗ/ΑΕ Κρητών, το οποίο όμως είχε αναβληθεί.

Β2 ΕΠΣΗ: Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή Νιπιδιτού – Διπλό με ανατροπή για τον Κόρακα

Δύο παιχνίδια περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στην Β2 ΕΠΣΗ με Ηρακλή Νιπιδιτού και Κόρακα να παίρνουν σημαντικές νίκες.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού επιβλήθηκε με 6-2 των Νέων Ηροδότου σε παιχνίδι που έγινε το Θραψανό, παίρνοντας έτσι με εντυπωσιακό τρόπο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Λίγο αργότερα, στο Ατσαλένιο, ο Ερμής υποδέχτηκε τον Κόρακα και παρότι οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, η ομάδα της Πόμπιας μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στην τελευταία φάση του αγώνα.

Έτσι ο Κόρακας ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ερμή. Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με ακόμα τρεις αγώνες για την 3η αγωνιστική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ