Μοιρασιά στις Μοίρες!

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Μοίρες και Δαμάστα με τα γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352432″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352432″]

Η Δαμάστα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ζερβάκη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Κόκκινο, όμως ο Δανδάλης ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι που δεν πατούσαν καλά στο πρώτο μέρος προσπάθησαν να απειλήσουν την Δαμάστα με σουτ και με οργανωμένες επιθέσεις, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 27’ με τον Ζερβάκη, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε των 45 και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο μέρος οι Μοίρες μπήκαν καλύτερα, πίεσαν για το γκολ και έχασαν μοναδική στιγμή για το 1-1 με τον Παπαδάκη, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα και παρότι είχε την πάσα στον Αγριμάκη, επέλεξε να σουτάρει με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει.

Οι Μοίρες κατάφεραν να βρουν γκολ στο 80’ όταν ο Παπαδάκης σέντραρε και ο Αγριμάκης πήδηξε πιο ψηλά από όλους κάνοντας το 1-0. Η Δαμάστα δεν τα παράτησε και κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης στο 87’ με τον Νίκο Διακάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352432″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P