Δ. Χωματάς: «Αν κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο θα πάρουμε κάτι από το ματς – Στόχος να βρουν ξανά οι Ασίτες την χαμένη τους αίγλη» (vid)

Για την ομάδα των Ασιτών, τον όμιλο, τους στόχους αλλά και το ματς με τον Αετό Ανωγείων μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Δημήτρης Χωματάς.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην δύσκολη προετοιμασία που έκανε η ομάδα λόγω των σημαντικών απουσιών αλλά και του μη ολοκληρωμένου ρόστερ, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να χτίσει μια ομάδα που σιγά σιγά θα μπορεί να φτάσει ψηλά και θα μπορέσουν οι Ασίτες να βρουν ξανά την χαμένη τους αίγλη.

Παράλληλα μίλησε για το παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων τονίζοντας ότι γνωρίζει τον αντίπαλο από το φιλικό που έπαιξαν το καλοκαίρι λέγοντας πως αν βγάλουν τα στοιχεία που θέλει οι παίκτες του στο γήπεδο θα πάρουν κάτι από την αναμέτρηση…

Για την ομάδα των Ασιτών: «Είχαμε κάποια θέματα στην προετοιμασία θεωρώ σε ένα μεγάλο βαθμό τα έχουμε φτιάξει. Στην προετοιμασία μας έλειπαν παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν είχαμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ. Έτσι πήγαμε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ήρθε μια νίκη και μια ήττα και θεωρώ πως είναι νωρίς για εμάς, όμως προπόνηση με προπόνηση και σε συνδυασμό με τις μεταγραφές θα βρούμε τον δρόμο μας και θα διορθώσουμε κάποια πράγματα που έχουμε εντοπίσει για να είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για τον φετινό όμιλο: «Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες σχεδόν, θα είναι ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έτσι όπως θα γίνει η διεξαγωγή του δεν το έχω ξανά δει αλλά θα το δούμε, εμείς θα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν υπάρχει στόχος: «Υπάρχει στόχος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ και μίλησα με την διοίκηση. Δικός μου στόχος και της ομάδας είναι να ξανά βρει την χαμένη της αίγλη, να γίνουν οι Ασίτες όπως παλιά, να έχουμε καλή σεζόν, δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα, ούτε η άνοδος. Το θέμα είναι να φτιάξουμε ξανά τις Ασίτες για να είναι πρωταγωνίστρια τα επόμενα χρόνια σε όποια κατηγορία και να παίζει».

Για το παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων: «Έχουμε δει κάποια πράγματα για τον Αετό Ανωγείων με το φιλικό που παίξαμε. Αν είμαστε καλά εμείς και κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P