ΕΠΣΗ: Πήραν και… επίσημα τα «τρίποντα» Κόρακας και Ελπίδες – Αφαίρεση 10 βαθμών στον Δωριέα

Κατακυρώθηκαν από την ΕΠΣΗ υπέρ του Κόρακα και των Ελπίδων τα παιχνίδια με τον Δωριέα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια.

Ο Κόρακας και επίσημα πήρε το εισιτήριο για την 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ενώ και οι Ελπίδες πήραν το «τρίποντο» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για τα δύο παιχνίδια, ο Δωριέας τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών για την κάθε αναμέτρηση, αρά συνολική η ποινή του είναι 10 βαθμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ : ΚΟΡΑΚΑΣ -ΔΩΡΙΕΑΣ

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμό Πρακτικού 1/18.10.2023 ο αγώνας της 04/10/2023 ΚΟΡΑΚΑΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ , ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΔΩΡΙΕΑ, (ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ), ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 0-3 υπέρ του Σωματείου ΚΟΡΑΚΑ, επιβάλλεται στο Σωματείο του ΔΩΡΙΕΑ χρηματικό πρόστιμο 100€ και τιμωρία με αφαίρεση πέντε (-5) από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς και επίσης (-5) από το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί άρθρο 17 παρ. 2 του ΚΑΠ.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΕΛΠΙΔΕΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμό Πρακτικού 1/18.10.2023 ο αγώνας της 04/10/2023 ΕΛΠΙΔΕΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ , ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΔΩΡΙΕΑ, (ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ), ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 0-3 υπέρ του Σωματείου των ΕΛΠΙΔΩΝ, επιβάλλεται στο Σωματείο του ΔΩΡΙΕΑ χρηματικό πρόστιμο 100€ και τιμωρία με αφαίρεση πέντε (-5) από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς και επίσης (-5) από το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί άρθρο 17 παρ. 2 του ΚΑΠ».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P