Στην αποστολή Ντίκο – Ριέρα για την ΑΕΚ!

Με τους Ντίκο, Ριέρα να βγάζουν για δεύτερη σερί ημέρα την προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ». Ο Λιθουανός τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Με τους Nouha Dicko και Adrian Riera να επιστρέφουν στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (2/10) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Η προπόνηση, η οποία έγινε το απόγευμα της Κυριακής (1/10) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Αποστολάκης, Κουτεντάκης και Σημαντηράκης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Baumann, Σωτηρίου, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Abanda, Gallegos, Neira, Toral, Riera, Mellado, Glazer, Bakic, Dicko, Phellype, Mosquera».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...