Εμφατική επιστροφή για τους Νέους Ηροδότου και «πεντάρα» στη πρεμιέρα

Οι Νέοι Ηροδότου, αν και ξεκίνησαν με δέκα παίκτες την αναμέτρηση, επικράτησαν της Δόξας Ηρακλείου με 2-5 και μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352958″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352958″]

Η Δόξα Ηρακλείου στο 9ο λεπτό ανοίγει το σκορ. Λάθος συνεννόηση στην άμυνα των Νέων Ηροδότου, το εκμεταλλεύτηκε ο Καλογεράκης ο οποίος με πλασέ από δεξιά μέσα στην περιοχή νίκησε τον Τζάφα για το 1-0.

Εννέα λεπτά αργότερα απαντούν οι Νέοι Ηροδότου. Τρομερό σουτ Μπλεδάκη από το ύψος της περιοχής με το δεξί, η μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Τζωρτζάκη παρά την προσπάθεια του τελευταίου για την ισοφάριση. Στο 21′ ο Τζανετής δίνει ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους για το 2-1!

Στο 33′ δοκάρι για τους Νέους Ηροδότου. Φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ Μπλεδάκη από αριστερά, βρήκε τη μπάλα ο Τζωρτζάκης με την μπάλα στη συνέχεια να χτυπάει με δύναμη στο οριζόντιο, με αυτήν την φάση να είναι η τελευταία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 52′ οι Νέοι Ηροδότου ισοφαρίζουν. Κόρνερ Μαυραντωνάκης από δεξιά, αδράνεια στην άμυνα της Δόξας Ηρακλείου και ο Κυπριωτάκης από κοντά δεξιά μέσα στην περιοχή με πλασέ έκανε το 2-2.

Τρία λεπτά αργότερα, τρίτο γκολ για τους Νέους Ηροδότου που κάνουν την ανατροπή. Νέα αδράνεια στην άμυνα της Δόξας Ηρακλείου και από κοντά ο Κυπριωτάκης με πλασέ αριστερά μέσα στην περιοχή πέτυχε το 2-3.

Οι Νέοι Ηροδότου με… φόρα, πέτυχαν και τέταρτο στο 57′. Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, απέκρουσε προσωρινά ο Τζωρτζάκης στην αριστερή του γωνία, ο Καλαμιώτης πήρε το «ριμπάουντ» και από κοντά δεξιά μέσα στην περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-4.

Στο 62′ Πέμπτο πανέμορφο γκολ για τους Νέους Ηροδότου. Βολέ Τζάφα, κατέβασε υποδειγματικά ο Κυπριωτάκης, έκανε την κούρσα από δεξιά, γύρισε την μπάλα και ο Καλαμιώτης μέσα στην περιοχή «κεραυνοβολησε» τον Τζωρτζάκη για το 2-5, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Νέοι Ηροδότου ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, λόγω τραυματισμών.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352958″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P