Γ. Φιολιτάκης: «Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες – Πρωταγωνιστικοί οι στόχοι μας»

Ξεκινάει η σεζόν και στην Α2 ΕΠΣΗ, με την Αγία Βαρβάρα να αντιμετωπίζει στη πρεμιέρα τον Αετό Ανωγείων το πρωί της Κυριακής (24/9, 11:30) στο γήπεδο του Αλμυρού.

Ο Γιώργος Φιολιτάκης παραμένει για 5η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας και μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το επίπεδο αλλά και τους στόχους της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Σίγουρα, το ξεκίνημα είναι πάντα δύσκολο για όλες τις ομάδες, η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει, θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στις δυσκολίες της πρώτης αγωνιστικής και με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο, στόχος μας να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα. Θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και νομίζω θα προσφέρει πολύ ενδιαφέρον σε όποιον το παρακολουθήσει».

Για τους στόχους: «Στόχος της ομάδας μας είναι να πρωταγωνιστήσει, όπως κάναμε και πέρυσι και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, έχουμε την δυναμική, έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό που φέρνουν τα νέα παιδιά, νομίζω πως θα τα πάμε καλά, έχουμε εξάλλου μια πολύ καλή ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P