Ανακοίνωσε Μ. Μαρινάκη ο ΑΟΑΝ!

Μια ακόμα μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΟΑΝ ενόψει της χρονιάς που έρχεται στην Γ’ Εθνική. 

Συγκεκριμένα η διοίκηση του ΑΟΑΝ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μαρινάκη. Ο νεαρός μέσος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΟΦΗ, στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, ΟΦΙ και Καβάλα, ενώ πέρυσι στο πρώτο μισό αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανιωνίου για να μετακομίσει στον ΠΑΟ Ρουφ.

Η ανακοίνωση αναφέρει «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μαρινάκη.

Ο γεννημένος στις 19/07/2001 διεθνής ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, προσφέροντας τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.
Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΟΦΗ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες εθνικών και επαγγελματικών κατηγοριών, όπως η Δόξα Δράμας, ο ΟΦΙ και ο ΑΟ Καβάλας, με την περσινή σεζόν να τον βρίσκει στο πρώτο μισό στον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στον ΠΑΟ Ρουφ.

Τον καλωσορίζουμε στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε με το ταλέντο και την ποιότητα του να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P