Γ. Ποντίκαλης: «Μην υποτιμούν και μην ξεγράφουν τον Ποσειδώνα – Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη»

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και για τους στόχους του Ποσειδώνα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιώργος Ποντίκαλης. 

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα μέσα στην προετοιμασία λόγω των απουσιών παικτών για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Ποσειδώνας θα είναι ανταγωνιστικός στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους λέγοντας ότι θα παλέψουν για να κάνουν μια πορεία αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του Ποσειδώνα, τονίζοντας ότι δεν πρέπει κανείς να ξεγράψει και να υποτιμήσει την ομάδα των Πατελών.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Εμείς παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν ομάδα και την ελλειπή προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα! μπορεί να είμαστε λίγοι σε ποσότητα αλλά έχουμε αρκετή ποιότητα.

Πάντα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι δύσκολη για κάθε ομάδα. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα παραδοσιακά δυνατή στο πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας! Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα ,ανταγωνιστικό και πάνω απ’όλα χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες». 

Για τους στόχους του Ποσειδώνα: «Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε μια πορεία αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της ομάδας μας!!Υ.Γ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΎΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΏΝΑ»!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P