Φιλική νίκη των Νέων Ηροδότου κόντρα στους Κουνάβους

Οι Νέοι Ηροδότου επικράτησαν των Κουνάβων με 5-2, σε φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Ικανοποιημένοι έμειναν άπαντες για την εικόνα, με τον Δημήτρη Τριβιζαδάκη να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, κόντρα σε μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην Β’ ΕΠΣΗ, με πολλά πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη, πρώτο φιλικό για τους Κουνάβους, όπου το παιχνίδι αποτέλεσε ένα καλό «ξεμούδιασμα» μετά την έναρξη της προετοιμασίας, μένοντας άπαντες ευχαριστημένοι από την εικόνα και γεμίζοντας προσδοκίες για τη συνέχεια.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν στο πρώτο μέρος οι Νέοι Ηροδότου με τους Κυπριωτάκη και κεφαλιά του ίδιου για το 2-0 του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη σημειώθηκαν άλλα πέντε τέρματα.

Αμπαζάι, με πέναλτι του Αντώνη Κουρουγκιαβούρη και Σουέτ για τους Νέους Ηροδότου και δύο γκολ του Χρονάκη Φ. για τους Κουνάνους με πέναλτι και ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ, για το τελικό 5-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Ηροδότου: Τζάφα, Μαυραντωνάκης, Λημνιωτάκης, Καράπαπας, Κεφαλούκος, Σέφα, Κουρουγκιαβούρης, Τσουκάνης, Τσιμπινός, Αμπαζάι, Κυπριωτάκης

Έπαξαν και οι: Σχοινάκης, Αρσωνιάδης, Αρβανιτάκης, Μιχελάκης, Γιαλοτζάκης, Καλαμιώτης, Ζηγούρης, Σπάτα, Σουέτ, Μαρκάκης.

Κουνάβοι: Μαυράκης, Καλαϊτζόγλου, Ζωγραφάκης, Γκιαουράκης, Μαυρόπουλος, Τζαγκαράκης, Μακράκης, Ζεϊμπεκέλης, Βιολάκης, Λουλάκης, Καρούζος

Έπαιξαν και οι: Σαριδάκης, Χρονάκης, Φανουράκης, Βαρελτζάκης, Γιανναράκης, Παπαβασιλείου, Λυριτζής, Καμαράτος, Συμιανάκης και Καλάρι.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P