Φιλική επικράτηση του Εργοτέλη κόντρα στις Μοίρες

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στις Μοίρες, με τον Εργοτέλη να επικρατεί της μεσαρίτικης ομάδας με 2-3.

Χρήστος Ορφανουδάκης και Βασίλης Μπαστάκης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, με τις δύο ομάδες να έχουν καλή παρουσία, έχοντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ ο προπονητής των Μοιρών προχώρησε σε αρκετές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα.

Από την άλλη πλευρά, η εικόνα του Εργοτέλη ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, μένοντας πιστά στο πλάνο της δημιουργίας από την άμυνα, ενώ βγήκαν και αρκετά πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ, όταν από φάουλ του Χότζα, ο Φαϊτάκης πήρε τη κεφαλιά για το 0-1., με τις Μοίρες να ισοφαρίζουν με τον Παπαδάκη. Ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα, όταν ο Πακιουφάκης πήρε τη μπάλα, έκανε τη πάσα στον Φθενάκης, ο οποίος με ωραία ενέργεια πάτησε περιοχή, έκοψε στον Ντίσα που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2.

Οι Μοίρες ισοφάρισαν με πέναλτι του Αγριμάκη, ενώ ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη, όταν από σέντρα του Ψυχαράκη, ο Σαμπροβαλάκης ευστόχησε για το τελικό 2-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μοίρες: Δανδάλης, Τραορέ, Παπαδομανωλάκης, Χαλκιαδάκης, Καρταλλιανάκης, Καργάκης Αλ., Σκαπέρδας, Μεντουδάκης, Σκουτέλης, Παπαδάκης, Αγριμάκης

Έπαιξαν και οι: Μαυρογιαννάκης, Φανουράκης, Πολυμερίδης, Ηλιάκης, Ζωγραφάκης, Χατζάκης, Χριστοδουλάκης, Καργάκης Στ.,

Εργοτέλης: Μιράσι, Φαϊτάκης, Τσέρος, Παναγιωτάκης, Μερκουλίδης, Κορνάρος, Χότζα, Κατσούρι, Φθενάκης, Τσαμανδιώτης, Ντίσα

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Κρασανάκης, Παρασύρης, Τελχάι, Ψυχαράκης, Σπανάκης, Πακιουφάκης, Σαμπροβαλάκης,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P