
Με την ίδια φιλοσοφία συνεχίζει Αγία Βαρβάρα, έχοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη τεχνική ηγεσία τον Γιώργο Φιολιτάκη.
Στην Αγία Βαρβάρα, στηρίζονται στον βασικό κορμό της ομάδας αποτελούμενο από παιδιά της ευρύτερης περιοχής, ενώ έγιναν και ποιοτικές προσθήκες προκειμένου να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Άλλωστε, ανέκαθεν οι ομάδες του Γιώργου Φιολιτάκη, παρουσίαζαν ένα «δεμένο» σύνολο, οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να πιστωθεί σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο.
Όσο αναφορά τις προσθήκες, η Αγία Βαρβάρα απέκτησε Τζάρτζαλο, Σκουλά, Σαλάι, Βερνιδάκη, Βαλαμούτσουνο, Μπαλωμένο, Μυλωνάκη και Δαμιανάκη, αποτελώντας ουσιαστικά σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες που σίγουρα θα της δώσουν το κάτι παραπάνω.