Χρ. Βασιλάκης: «Η φιλοξενία Φανουράκη και ΠΑΝΟΜ ήταν άψογη, όμως δεν μιλήσαμε για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται και τα προβλήματα της»

Το δικό του σχόλιο για την χθεσινή κλήρωση των πρωταθλημάτων έκανε ο Χρήστος Βασιλάκης. 

Ο πρόεδρος της Γαρίπας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την άψογη φιλοξενία του Γιώργου Φανουράκη και της ομάδας του ΠΑΝΟΜ, ενώ  μοίρασε συγχαρητήρια στο γεγονός ότι κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι λόγο της δολοφονίας του φίλου της ΑΕΚ.

Αντίθετα δεν έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν συζητήθηκε τίποτα αναφορικά με τη νέα χρονιά και τα προβλήματα που αναμένεται να υπάρχουν.

Συγκεκριμένα έγραψε:   «Η χθεσινή φιλοξενία της οικογένειας Φανουράκη αλλά και της ομάδας του ΠΑΝΟΜ ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Όμορφος χώρος, καλό service ,πλούσιος και ποιοτικός μπουφές. Στα θετικά οι χαμηλοί τόνοι που ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ,(μπράβο Γιάννη!!) εξ αιτίας της δολοφονίας του φίλου της ΑΕΚ και η έλλειψη των κιτς events με χορεύτριες oriental κλπ της προηγούμενης φοράς . Κουραστικό αλλά μάλλον αναπόφευκτο για την εποχή η μεγάλη «παρέλαση» υποψηφίων αυτοδιοικητικών συμβούλων και λοιπών πολιτικάντιδων πολλοί εκ των οποίων άσχετοι με το χώρο του αθλητισμού. Στα αρνητικά ότι δεν μιλήσαμε καθόλου για τη αγωνιστική περίοδο που έρχεται και τα προβλήματα της.

Τέλος πάντων καλή χρονιά, υγεία και αγάπη σε όλους μας και να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε Γιώργο Φανουράκη, ευχαριστούμε Γιάννη Κρητικέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P