Με απόλυτη επιτυχία και… sold out η εκδήλωση της Ομόνοιας (pics)

Την Τρίτη 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η σπουδαία βραδιά της Ομόνοιας με τον Μανώλη Κονταρό.

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση, όπου άπαντες έζησαν μια πολύ όμορφη βραδιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, η Ομόνοια προχώρησε σε τιμητικές βραβεύσεις, όπου μεταξύ άλλων τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Αναστασάκης και οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Συριγωνάκης και Γιώργος Πιτσούλης.

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, με την Ομόνοια με ανακοίνωση της, να ευχαριστεί άπαντες για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

Σχετικά αναφέρει: «Sold out η εκδήλωση της Ομόνοιας! Πολύς κόσμος δεν κατάφερε να απολαύσει το συγκρότημα του Κονταρού. Απίστευτο Κέφι, χαρά και διασκέδαση . μέχρι πρωίας ήταν αυτό που χαρακτήρισε την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της Ομόνοιας.

Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, την Περιφέρεια για την συνδιοργάνωση, την ΕΠΣΗ για την στήριξη και τον πολιτιστικό σύλλογο Καλλιθέας για την αμέριστη βοήθεια. Όλο αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Σας ευχαριστούμε!».

Δείτε εικόνες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P