Ισμ. Ρέγιες: «Σοβαρό club ο Αλμυρός, έχω ταχύτητα, ντρίμπλα και βάζω γκολ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αλμυρού παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ισμαέλ Ρέγιες.

Ο Παραγουανός εξτρέμ ήρθε στο Ηράκλειο για λογαριασμό της ομάδας του Γαζίου, σε μία κίνηση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να προσφέρει πολλά στους «οράνιε».

Ο ίδιος ο Ρέγιες τονίζει πως η απόφαση να έρθει στην Κρήτη δεν ήταν εύκολη, τον έπεισε όμως η σοβαρότητα και η οργάνωση του Αλμυρού, δηλώνοντας χαρούμενος για την απόφαση του. Παράλληλα ο έμπειρος πλάγιος επιθετικός, με παρουσία μέχρι και το Κόπα Λιμπερταδόρες μίλησε για τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Για την απόφαση του να έρθει στην Κρήτη: «Ήταν πραγματικά μία δύσκολη απόφαση, αλλά όταν μου είπαν πως το Ηράκλειο είναι μία όμορφη πόλη και ότι ερχόμουν σε ένα σοβαρό και νοικοκυρεμένο club σε όλα τα επίπεδα όπως ο Αλμυρός, δεν δίστασα να κάνω το βήμα και τώρα είμαι χαρούμενος με την απόφαση που πήρα».

Πως είναι ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής: «Το κύριο μου χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα και η ντρίπλα. Έχω πολύ τεχνική, μπαίνω συχνά στην αντίπαλη περιοχή και επίσης σκοράρω αρκετά γκολ»

Για το τι γνωρίζει για τον Αλμυρό: «Είμαι εδώ μικρό διάστημα, όμως ξέρω πως ο Αλμυρός είναι μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που κατάλαβα από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ και ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο».

Οι στόχοι του με την ομάδα: «Ο στόχος μου είναι να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι, ώστε να βελτιωθώ ο ίδιος και να πάρει ο Αλμυρός την άνοδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P