Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στον Ηρόδοτο

Από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της ομάδας περνούν από την περασμένη Παρασκευή (21/07) δεκάδες παιδιά στη Νέα Αλικαρνασσό για την στελέχωση των Νέων και της Κ16 του συλλόγου.

Συνεχίζονται Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Ιουλίου τα δοκιμαστικά τεστ στον Ηρόδοτο. Στις προπονήσεις που γίνονται υπό την επίβλεψη των Δημήτρη Τριβιζαδάκη, Λευτέρη Πουπάκη και τις οποίες παρακολουθεί από κοντά ο προπονητής της πρώτης ομάδας Γιάννης Χατζησεβαστός, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και το ίδιο αναμένεται και αυτή την εβδομάδα.

Το διήμερο Τετάρτη 26 – Πέμπτη 27 Ιουλίου η ώρα προσέλευσης για τα παιδιά είναι στις 19:00 το απόγευμα και η έναρξη του προγράμματος μισή ώρα αργότερα, στις 19:30 στο γήπεδο Σκουρέλλου.

Παράλληλα μέσω ανακοίνωσης η ακαδημία του Ηρόδοτου υποσχέθηκε πως έρχονται όμορφα πράγματα μέσω της αναδιοργάνωσης των τμημάτων υποδομής.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αναδιοργανώνονται με την παρουσία και συμμετοχή δυνατών ονομάτων τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Έρχονται όμορφα πράγματα στις Ακαδημίες του Ηροδότου! Η άρτια λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου αποτελεί κυρίαρχο μέλημα της διοίκησης. Για τον σκοπό αυτό προτεραιότητα της διοίκησης είναι η στελέχωση των τμημάτων με τα κατάλληλα άτομα. Οι επαφές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και συνεχίζονται έφεραν θετικές εξελίξεις. Λεπτομέρειες προσεχώς….».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P