Πιάνουν… δουλειά στον ΠΟΑ

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φραντζέσκο, ο ΠΟΑ θα συνεχίσει πιο δυναμικά τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Ατσαλένιου στην επιστροφή της στην Γ’ Εθνική μετά από έναν χρόνο απουσίας, θέλει να δείξει ένα πρόσωπο αντάξιο της ιστορίας του, με προσθήκες που θα τον δυναμώσουν περισσότερο, ενώ θα δοθούν και ευκαιρίες στα ταλέντα της ομάδας, με φόντο το παρών και το μέλλον.

Εξάλλου ο Κώστας Φραντζέσκος, με παρουσία και στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού γνωρίζει πολύ καλά το κομμάτι των ακαδημιών, έχει την εμπειρία και το «μάτι» για να ξεχωρίσει εκείνους που μπορούν να αδράξουν την ευκαιρία, με την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν αναλογιστούμε πως συμμετέχουν 18 ομάδες σε κάθε όμιλο, όπου οι επτά τελευταία υποβιβάζονται.

ADVERTISING

Ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Ικεότσα να βρίσκεται κοντά με το να ανανεώσει με την ομάδα, ενώ φυσικά θα ξεκινήσουν σε πιο έντονο ρυθμό οι συζητήσεις τόσο για τις ανανεώσεις όσο και για τις μεταγραφικές προσθήκες.

Ο Μανώλης Ρουμπάκης, μετά από μια μεγαλειώδη καριέρα, «κρέμασε» φέτος τα παπούτσια του και αναλαμβάνει τον ρόλο του team manager, όπου και εκείνος θα δώσει τις συμβουλές του και την άποψη του για την επόμενη ημέρα του ΠΟΑ.

Ο Σπύρος Παπασπύρος αποχώρησε από την ομάδα, με προορισμό την Κερατέα, με τον ΠΟΑ, τον Κώστα Φραντζέσκο να… σηκώνουν μανίκια, ενόψει της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική.Click to Hide Advanced Floating Content