Νέος team manager στον ΠΟΑ ο Μ. Ρουμπάκης!

Ο ΠΟΑ με ανακοίνωση του αναφέρθηκε στον Μανώλη Ρουμπάκη ο οποίος πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του αλλά και στον νέο ρόλο που θα έχει.

Η ομάδα του ΠΟΑ αποθέωσε τον Ρουμπάκη, ο οποίος έχει περάσει μια… ζωή στο Ατσαλένιο πανηγυρίζοντας σπουδαίες διακρίσεις.

Μάλιστα στην ανακοίνωση ο ΠΟΑ αναφέρει ότι ο Μανώλης Ρουμπάκης θα είναι ο νέος team manager της ομάδας.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μια λαμπρή καριέρα φτάνει στο τέλος της, μια άλλη ξεκινάει για τον βιονικό Μανώλη Ρουμπάκη!

Η σπουδαία, γεμάτη επιτυχίες και μεγάλες στιγμές καριέρα του Μανώλη Ρουμπάκη ολοκληρώνεται, μια νέα ως Team Manager της ομάδας μας ξεκινά.

Ο βιονικός “Ρούμπι” αποφάσισε να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 44 ετών, φορώντας την φανέλα του αγαπημένου του Π.Ο.Α και μετά από μια ονειρική διαδρομή στα γήπεδα της χώρας μας».

ADVERTISING

Στην τελευταία του χρονιά, παθιασμένος και αποφασισμένος για την επιστροφή της ομάδας μας στις Εθνικές κατηγορίες, ήρθε η δικαίωση και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.
Τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή είναι συγκίνησης για το “τέλος” του ποδοσφαιριστή Μανώλη Ρουμπάκη αλλά και μεγάλης χαράς για το νέο ξεκίνημα του ως Team Manager του Π.Ο.Α με αρμοδιότητες και στις αναπτυξιακές μας ομάδες, Ερμή Ατσαλένιου και Κεραυνού.

Μανώλη σε ευχαριστούμε για ό,τι ζήσαμε και πρόσφερες σαν παίχτης! Από όλη την οικογένεια του Π.Ο.Α καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα, είμαστε σίγουροι ότι θα διαπρέψεις κι εκεί!Click to Hide Advanced Floating Content