Τα.. είπαν για το ποδόσφαιρο σάλας – Μεγάλο το ενδιαφέρον

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι εκπρόσωποι των ομάδων που έδωσαν το παρών στην συνάντηση για το ποδόσφαιρο σάλας, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Αρχανών «Παλιά Ηλεκτρική» το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών, όπου ενημερώθηκαν για το ποδόσφαιρο σάλας, για το πως μπορεί να μπει στην… καθημερινότητα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με την πρόταση της ΕΠΣΗ να μπει στην τοπική δραστηριότητα να προκαλεί το ενδιαφέρον.

Το παρών έδωσαν άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία από το ποδόσφαιρο σάλας, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Νίκος Αυλωνίτης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Τζιάβας, οι οποίοι με την βοήθεια της τεχνολογίας μίλησαν για το άθλημα, καθώς και προπονητές που έχουν αφήσει τα διαπιστευτήρια τους στον χώρο.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, όπου συντονιστής ήταν το μέλος της ΕΠΣΗ Βαγγέλης Παπαγγελής, έγινε μια διεξοδική ανάλυση για τους κανόνες, τον τρόπο παιχνιδιού, με το ποδόσφαιρο σάλας να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να εισέλθει στο αθλητικό… μενού του Ηρακλείου.

Οι συζητήσεις κύλησαν σε εξαιρετικό επίπεδο, το ενδιαφέρον εξάλλου από τα σωματεία ήταν έκδηλο, με το πρόγραμμα για το πρώτο έτος λειτουργίας του να είναι πιλοτικό, όπως έγινε και στην πρώτη χρονιά του Youth League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P