Πολύ κοντά σε Ν. Σουτζή ο ΑΟΤ

Στο Τυμπάκι πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές την Παρασκευή (07/07), το βράδυ της Δευτέρας έγινε συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της νέας διοίκησης και πλέον ξεκινάει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Μετά την παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική, τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ, με τον ΑΟΤ να αναμένεται να είναι δυνατός, όπως συνάδει με την ιστορία του.

Ο Στέλιος Κοζανίδης αποχώρησε από τον ΑΟΤ με προορισμό τον Ερμή Ζωνιανών, με τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και όλα δείχνουν πως ο Νίκος Σουτζής θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο νεαρός προπονητής, είχε δύο εξαιρετικές χρονιές με τον Ποσειδώνα, οδηγώντας τον στην Α1 ΕΠΣΗ και στην πολύ καλή περσινή πορεία στο πρωτάθλημα, ωστόσο αποχώρησε από το σωματείο και βρίσκεται κοντά στο να γίνει ο νέος προπονητής του ΑΟΤ.

Σήμερα θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες της ομάδας του Τυμπακίου, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να αναλάβει επίσημα την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P