Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Κόρακα

Ο Κόρακας και ο πρόεδρος του Κώστας Κατσιρντάκης, ευχαριστούν όσους βοήθησαν τη περασμένη χρονιά στη λειτουργία της ομάδας.

Παράλληλα, καλωσόρισε τα νέα μέλη στο Δ.Σ. της ομάδας, ενώ εξέφρασε ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στην πρώην ταμία και υπεύθυνη στις ακαδημίες της ομάδας Βιβή Χανιωτάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αφορμή το τέλος της θητείας σαν ΔΣ θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους που μας βοήθησαν να λειτουργήσουμε την ομάδα όπως έπρεπε παρά τις δυσκολίες που περάσαμε λόγω της πανδημίας και όχι μόνο (επανέκδοση δελτίων ,εισαγωγή στο μητρώο κτλ) .Σπουδαίο ρόλο και πραγματικά μεγάλη βοήθεια αυτή την τριετία και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε ονομαστικά (παρά τη θέληση τους και αυτό τους τιμά πραγματικά).

Είναι ο ορθοπαιδικός Τζαγκαράκης Στράτος, ο καρδιολόγος Επιτροπάκης Αντώνης, ο Φυσικοθεραπευτής Γρηγόρης Αναγνωστάκης και το φωτογραφείο Ρουβάκης Γεώργιος που αφιλοκερδώς ήταν δίπλα μας.

Να ευχαριστήσω προσωπικά το προηγούμενο συμβούλιο για ότι πρόσφερε ο καθένας λίγο η πολύ, δεν έχει σημασία, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Νούρι Σούλι που μας βοήθησε όταν του το ζητήσαμε να αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού και να είναι παρών στο γήπεδο σε κάθε προπόνηση, χωρίς να είναι μέλος του συμβουλίου.

Επίσης και κλείνω με αυτό,την αποχωρούσα κυρία Βιβή Χανιωτάκη ταμία της ομάδας και υπεύθυνη στις ακαδημίες της ομάδας για την δουλειά που έκανε σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι, να καλωσορίσω τα νέα μέλη του συμβουλίου Χαριτάκη Αντώνη, Πιλατάκη Γιώργο και Νούρι Σούλι (επίσημα πλέον)!

Καλή δύναμη σε όλους μας! Μετά τιμής, ο πρόεδρος Κατσιρντάκης Κωστής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P