Όπλο το οικογενειακό κλίμα και η αγάπη για την ομάδα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Κόρακα και πλέον ξεκινάει, χωρίς βιασύνη, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του σωματείου, αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν την Πόμπια και την ομάδα, θα κάνουν τα πάντα για αυτήν, ενώ το εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα, χωρίς ανταγωνισμό ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, θα αποτελέσει και το «όπλο» για τη νέα σεζόν.

Τη περασμένη σεζόν, η ομάδα της Μεσαράς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία (Πιλατάκης, Τζωρτζάκης, Παπαδογιαννάκης, Ράγα, Χαριτάκης κ.α.) οι οποίοι αναμένονται τη νέα χρονιά στην Β’ ΕΠΣΗ να έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν να «βγάλουν» ποδοσφαιριστές που στο μέλλον να συνεισφέρουν τα μέγιστα στο σωματείο και να κάνουν μέσω του Κόρακα το παραπάνω βήμα στη καριέρα τους.

Φυσικά σε εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες για τη βελτίωση του γηπέδου, όπου άπαντες στο σωματείο θέλουν να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν στους ποδοσφαιριστές τους.

Σίγουρα πάντως, το οικογενειακό κλίμα και η αγάπη για την ομάδα, μόνο θετικά μπορούν να αποβούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Κόρακα να θέλει μια πορεία αντάξια της περσινής και καλύτερη, τερματίζοντας στην 3η θέση της Β1 ΕΠΣΗ, σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P