Μ. Μαρής: «Δεύτερο σπίτι μου η Αγία Βαρβάρα – Να κρατήσουμε το οικογενειακό κλίμα»

Τους λόγους που παρέμεινε στην Αγία Βαρβάρα ανέφερε στις δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? ο Μιχάλης Μαρής.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής θα μείνει για τρίτη χρονιά στο σωματείο και στις δηλώσεις του τόνισε ότι νιώθει σαν δεύτερο του σπίτι την Αγία Βαρβάρα, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να έχει ένα οικογενειακό κλίμα, καθώς αυτό είναι το μυστικό και πετυχαίνει τα τελευταία χρόνια.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του: «Η Αγία Βαρβάρα έχει αποτελέσει τα δύο τελευταία χρόνια ένα δεύτερο σπίτι. Πέρυσι καταφέραμε σε μια δύσκολη χρονιά μακριά από το γήπεδο μας να κάνουμε μια εξαιρετική σεζόν. Η περιέργεια και η ανυπομονησία λοιπόν για το τι μπορεί να καταφέρει φέτος με το γήπεδο της και με όλα τα εφόδια αυτή η ομάδα με έκανε να θέλω να μείνω για ένα ακόμα χρόνο».

Για τους στόχους: «Ο στόχος μου είναι ακριβώς ο ίδιος με της ομάδας. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα μεταξύ μας. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που η ομάδα πρωταγωνιστεί συνέχεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που βοηθούν στην λειτουργεία αυτής της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για τρίτη χρονιά. Θέλω με την σειρά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P