Αποχώρησε από την Αγία Βαρβάρα ο Γ. Χασουράκης – «Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους της νεότερης ιστορίας μας»

Ένας εκ των αρχηγών της Αγίας Βαρβάρας δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Χασουράκη, ο οποίος ζήτησε να μείνει ελεύθερος με την Αγία Βαρβάρα να κάνει αποδεκτό το αίτημα του και πλέον οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν χωριστά.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, συνεισφέροντας τα πάντα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της, έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα.

ADVERTISING

Η Αγία Βαρβάρα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του και με μία συγκινητική ανακοίνωση αποχαιρέτισε τον νεαρό ποδοσφαιριστής, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ της ομάδας ανακοινώνει ότι κάνει δεκτό το αίτημα του Γιάννη Χασουράκη να αποχωρήσει από την ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Γιάννης παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της νεότερης ιστορίας της ομάδας μας.

Έχοντας αποτελέσει βασικός κρίκος από όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας μέχρι και αρχηγός στην μεγάλη ομάδα έχει τιμήσει την φανέλα μας για σχεδόν 17 χρονια από τα 21 της ζωής του.

ADVERTISING

Σεβόμαστε λοιπόν την επιθυμία του να ακολουθήσει την πορεία που διάλεξε στην ομάδα που επιθυμεί. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα περάσουν πολλά χρόνια που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας μας ξανά.

Γιάννη σου ευχόμαστε ότι καλύτερο και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και επιτυχίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P