Είμαι με τον Σίμο και τον κάθε… Σίμο!

Ο Κώστας Μεταξάκης γράφει στο blog του στο Grandsport.gr για τον Γιώργο Σίμο, έναν προπονητή που πρέπει να στηριχθεί και να υποστηριχθεί όχι μόνο από τους διοικητικούς του ΟΦΗ κυρίως όμως από τους ίδιους ποδοσφαιριστές του!

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά, δεν τον γνωρίζω ιδιαίτερα, απέχω άλλωστε χρόνια από τα «κοινά» του ΟΦΗ ενώ τους αγώνες του τους παρακολουθώ μόνο μέσα από την τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας προπονητής με επίπεδο, με γνώσεις και το κυριότερο: Παιδεία, ποδοσφαιρική παιδεία και αυτό μπορεί το αντιληφθεί ο καθένας.

Το… αρνητικό για τον Γιώργο Σίμο, είναι πως δουλεύει στην Ελλάδα, το θετικό, ότι δουλεύει με τους «Σαμαράδες», που έχουν «εκπαιδευτεί» στο εξωτερικό, εκεί όπου οι προπονητές δεν αλλάζουν κάθε Κυριακή ή σαν τα πουκάμισα εάν προτιμάτε.

ADVERTISING

Το 6ο διαδοχικό παιχνίδι του ΟΦΗ χωρίς νίκη, δυσκολεύει την ήδη βαρύνουσα κατάσταση για τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος είμαι σίγουρος πως θα αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Αλλά για να συμβεί πλέον αυτό, θα πρέπει οι παίκτες του, να υπερβάλλουν εαυτό και να φέρουν αποτελέσματα και εάν δεν το… κάνουν για να τιμήσουν τη φανέλα που φοράνε, θα πρέπει να το κάνουν για το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα μέλλον που για να είναι καλύτερο, χρειάζεται τον Σίμο και τον κάθε Σίμο!

Αναμφίβολα, ο «καθρέφτης» ενός προπονητή, είναι οι παίκτες του, εκείνοι τον ανεβάζουν και εκείνοι τον κατεβάζουν, η φετινή χρονιά για τον ΟΦΗ δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε και σε αυτό έπαιξαν πολλά ρόλο.

ADVERTISING

Σίγουρα φέρει ευθύνες σε ήττες και κακές εμφανίσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει δείξει έργο, άλλωστε επί των ημερών του, ο ΟΦΗ έχει παίξει ποιοτικό και ορθολογικό ποδόσφαιρο, χωρίς να διαθέτει μάλιστα παίκτες κορυφαίου επιπέδου…

Λίγο η πανδημία που επηρέασε την πλειοψηφία των ομάδων, περισσότερο οι τραυματισμοί κατ’ εμέ, αλλά κυρίως: η ατυχία!

Πλέον όμως αυτοί που θα πρέπει να βάλουν… πλάτη, είναι οι ποδοσφαιριστές του, αυτοί για τους οποίους βάζει πλάτη ο Γιώργος Σίμος μετά από κάθε… παιχνίδι!

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content