ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

Κατ. Τσαντηράκη: «Για προσωπικούς λόγους, δεν θα είμαι στην επιτροπή»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Κατ. Τσαντηράκη: «Για προσωπικούς λόγους, δεν θα είμαι στην επιτροπή»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με γραπτή της δήλωση, η πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος γνωστοποίησε την αποχώρησή της από την τριμελής επιτροπή που δημιουργήθηκε για να «τρέξει» η ομάδα ενόψει τη συμμετοχή της στη Γ Εθνική.

Στη δήλωσή της, η Κατερίνα Τσαντηράκη, αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστώ τον Ηρόδοτο που για άλλη μια φορά έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Όμως δυστυχώς για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν θα είμαι στην επιτροπή που θα τρέξει την ομάδα στην  Γ Εθνική.

Χρειάζεται πολύ δουλειά και καθαρό μυαλό, και εγώ μετά την Super League 2, θέλω πάρα πολύ χρόνο για να βάλω πολλά πράγματα σε τάξη, που την δεδομένη στιγμή είναι και η προτεραιότητα μου. Καλή συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα