Προς Γ Εθνική ο Ηρόδοτος, μία «ανάσα» από Παπαματθαιάκη!

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο διεξήχθη την Δευτέρα (22/5) στον Ηρόδοτο με βασικό αντικείμενο συζήτησης, την γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου κ. Φωτάκη ως προς τη κατηγορία όπου θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής η ιστορική ομάδα της σεζόν 2023-24. Συνάντηση με Παπαματθαιάκη.

Τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα, μετά την διάλυση της ΠΑΕ, «τρέχουν» στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο, με σκοπό να σχεδιαστεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο, το μέλλον του σωματείου.

Στο πλαίσιο αυτό, διεξήχθη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπου συζητήθηκε η γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του σωματείου κ. Φωτάκη, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, με τον οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση-ενημέρωση του Ερασιτέχνη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες από τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου μας κ. Φωτακη Εμμανουήλ, η ομάδα μας να μπορέσει να αγωνιστεί στη Γ Εθνική.

Παράλληλα σήμερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου είχε συνάντηση με τον γνωστό προπονητή κ. Παπαματθαίακη Εμμανουήλ όπου και συζητήθηκε το πλάνο της διοίκησης και το ενδεχόμενο συνεργασίας, να σημειωθεί ότι οι απόψεις της διοίκησης για τον νέο σχεδιασμό του συλλόγου και οι απόψεις του κ. Παπαμανθαίακη είναι απόλυτα ταυτόσημες και συγκλίνουν στον απόλυτο βαθμό με αποτέλεσμα να απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ADVERTISINGClick to Hide Advanced Floating Content