Ηρόδοτος: Πρώτες επαφές για τη στελέχωση του ρόστερ – Προπονητής από το πάνω… ράφι

Ο Ηρόδοτος μετά από μια δύσκολη χρονιά, που του έφερε την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Super League 2, πλέον στρέφεται στην… επόμενη ημέρα.

Τα βήματα της επόμενης μέρας για τον Ηρόδοτο

ADVERTISING

Η διοίκησης της ιστορικής ομάδας, μη θέλοντας να χαθεί καθόλου χρόνο, έχει ξεκινήσεις τις πρώτες ενέργειες με φόντο το χτίσιμο για τη νέα χρονιά.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές, με πρώην ποδοσφαιριστές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη πορεία της ομάδας στον παρελθόν, ενώ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με προπονητή από το πάνω… ράφι, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σκοπό να αποκτήσει ο σύλλογος ξανά την αξιοπιστία του αγωνιστικά και διοικητικά, ενώ το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια συσπείρωση και ενεργοποίηση από παλιούς παράγοντες και πρώην προέδρους της ομάδας με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας διοικητικά.

ADVERTISING

Όσον αφορά το πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, το προσφυγικό σωματείο θα επιστρέψει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες μετά την διάλυση της ΠΑΕ, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη απευθυνθεί σε έγκριτο νομικό των Αθηνών έτσι έστω να λάβουν γνωμοδότηση αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής το ιστορικό σωματείο στη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.