Ερ. Ηρόδοτος: «Ενωμένοι όλοι μαζί να πατήσει ξανά η ομάδα στα πόδια της»

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα του σωματείου. 

Μια νέα ημέρα ξημερώνει στη Νέα Αλικαρνασσό για την ομάδα του Ηροδότου, με την τριμελής ομάδα που δημιουργήθηκε να τρέχει τα θέματα, ώστε να αγωνιστεί το σωματείο στην Γ' Εθνική και να κλείσει το θέμα Παπαματθαιάκη άμεσα.

Επιστροφή Μ. Γεωργιάδη στον Ηρόδοτο

ADVERTISING

Παράλληλα στην ανακοίνωση ο ερασιτέχνης έστειλε μήνυμα ενότητας, προκειμένου ο Ηρόδοτος να ξανά πατήσει στα πόδια του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε ο Ερασιτέχνης σήμερα νωρίς το πρωί αποφάσισε την σύσταση της τριμερής επιτροπής η οποία θα τρέξει την ομάδα μας στην Γ΄Εθνική. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τρία άτομα κοινής αποδοχής και ιδιαίτερα αγαπητά στον κόσμο του Ηροδότου. Πρόκειται για την Κατερίνα Τσαντηράκη , τον Μιχάλη Γεωργίαδη και από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου ο Ιωάννης Φουντουλάκης.

ADVERTISING

Η ομάδα της Αλικαρνασσού ενωμένοι σαν μια γροθιά μαζί με τον κόσμο αναμένεται να δώσουν την ώθηση και την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα μας προκειμένου να πατήσει ξανά στα πόδια της τόσο σε οικονομικό όσο και στο αγωνιστικό επίπεδο. Η τριμελής αυτή επιτροπή ξεκινάει από σήμερα  τον σχεδιασμό της ομάδας σηκώνοντας μανίκια με πρωταρχικό μέλημα την τελική συμφωνία με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, έναν άνθρωπο που έχει περάσει με τεράστια επιτυχία απο την ομάδα μας. 

Με τιμή Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λημναίος Εμ. και γενικός διευθυντής Στ. Σωκιανός».