Χάνει Καμπανιακό ο Νύκταρης – Αναχωρεί η αποστολή την Τρίτη για Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Γιούχτα για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Καμπανιακό για την δεύτερη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ.

Μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι πράσινοι επέστρεψαν στο γήπεδο σήμερα και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό εκτός έδρας, έχοντας στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Σουργιάς γνωρίζει καλά ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους και να αποφύγουν τα λάθη που θα κοστίσουν.

Στην προσπάθεια αυτή ο Νύκταρης δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το παιχνίδι και θα μείνει εκτός αποστολής, όπως εκτός θα μείνει και ο Πλουσής, παρότι κάνει κανονικά προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο στις Αρχάνες, με την αποστολή να αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη αεροπορικός την Τρίτη το βράδυ, όπου και θα μείνει στην συμπρωτεύουσα για να μεταβεί την Τετάρτη στην Χαλάστρα για το ματς.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το καλό ξεκίνημα και άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα αν παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι.