Ο ΑΟΤ πήρε «άριστα»

Ο μεγάλος τελικός του Final Four αναμφίβολα τράβηξε τα βλέμματα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με τη διοργάνωση να κυλάει ομαλά χωρίς προβλήματα.

Φυσικά, πέρα από την ΕΠΣΗ, που φρόντισε κάθε λεπτομέρεια ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, ο Αθλητικός όμιλος Τυμπακίου συνέβαλλε και αυτός στα μέγιστα ώστε να μην λείψει τίποτα σε κανένα και όλα να πάνε εξαιρετικά!

Εξάλλου και η ΕΠΣΗ αναγνώρισε τις προσπάθειες των ανθρώπων του Τυμπακίου με ξεχωριστές ανακοινώσεις τόσο στην ομάδα όσο και στον φροντιστή της Μύρων Τζανάκη, που ήταν και ένας από τους αφανείς πρωταγωνιστές, έχοντας τα όλα στην εντέλεια.

Μια διοργάνωση που πήρε την αίγλη που χρειάζεται και στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη τη χώρα πως το Ηράκλειο ξέρει καλά να διοργανώνει εκδηλώσεις και ποδοσφαιρικές γιορτές, όταν την ίδια ώρα υπάρχει μια κωμικοτραγική κατάσταση, με τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας να μην βρίσκει έδρα, τρώγοντας «άκυρο» από τις περισσότερες έδρες της χώρας ακόμη και από το εξωτερικό (Κύπρος, Αλβανία).

Ο ΑΟΤ ξεκίνησε από νωρίς τις προετοιμασίες, ώστε ο τελικός στο γήπεδο του Τυμπακίου να έχει την εικόνα που του αρμόζει, φροντίζοντας πέρα από τους δύο διεκδικητές, τον κόσμο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυπταν τον μεγάλο τελικό, να μην τους λείπει τίποτα!

Οι μεσαρίτες απέδειξαν πως έχουν την γνώση, την όρεξη και την ικανότητα να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P