Φινάλε με ήττα για τον ΑΟΤ σε ματσάρα με επτά γκολ!

Ο ΑΟΤ δεν κατάφερε να τελειώσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς ηττήθηκε με 3-4, απ’ το Μοσχάτο στο Τυμπάκι.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243702″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243702″]

Το παιχνίδι φάνηκε με το «καλημέρα» ότι θα έχει «βροχή» από γκολ καθώς μόλις στα 30’’ άνοιξε το σκορ ο ΑΟΤ με τον Μεϊρέλες, με το Μοσχάτο να ισοφαρίζει άμεσα, στο 9’ με τον Νιλς Ψυχογιό.

Το Μοσχάτο στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και πίεσε για την ανατροπή, με τα δοκάρια ωστόσο να μην κάνουν την χάρη στους φιλοξενούμενους. Στο 25’ ο Ψυχογιός σημάδεψε το δοκάρι ενώ επτά λεπτά (32’) μετά ο Κατίδης έστειλε την μπάλα και πάλι στο δοκάρι.

Το Μοσχάτο βρήκε τον δρόμο προς την ανατροπή, στο 39ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ψυχογιός.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι είδαν για 3η φορά την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι έπειτα από σουτ του Ανδρίκου στο 44’. Το Μοσχάτο έφτασε στο 1-3 με τον Κουτσούμπα στο 45’.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αποφασισμένοι να ξαναφέρουν το ματς στα ίσια και το κατάφεραν με δυο πέναλτι μέσα σε επτά λεπτά.

Ο Βακράκος στο 55’ και ο Τριανταφυλλίδης στο 62’ έφεραν το ματς στα ίσια, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο ματς.

Το Μοσχάτο, με τον Ψυχογιό στο 70’ έκανε το 3-4 καταφέρνοντας με αυτό το γκολ να τελειώσει και το ματς, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν στην συνέχεια να αντιδράσουν.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243707″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P