Παρά(σ)ταση πρόκρισης στις Αρχάνες στη ματσάρα της χρονιάς!

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, στο καλύτερο ματς της φετινής χρονιας, ο Γιούχτας με γκολ του Γελαδάρη στο 97′ αρχικά, έστειλε το ματς στη παράταση και οι Ροβιθής και Δωματάς διαμόρφωσαν το 5-3, δίνοντας τη νίκη πρόκριση στους Αρχανιώτες, σε ένα φανταστικό παιχνίδι με ανατροπές και πολλές συγκινήσεις!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”301366″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”301366″]

Ο Αλμυρός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 4ο λεπτό είχε τη πρώτη του ευκαιρία, όταν ο Φραγκουλάκης από μακριά δοκίμασε ένα συρτό σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό , με τον Κοιλιάρα να κάνει ωραία προσπάθεια, να κάνει τη πάσα στον Αρσενίδη, ο οποίος στο 18ο λεπτό από τα αριστερά της μικρής περιοχής, δεν βρήκε καλά τη μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα, δυνατό σουτ του Κατσικοκέρη, άουτ.

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Γιούχτας ανοίγει το σκορ! Μετά από σέντρα του Αζίζι από τα αριστερά, ο Δασκαλάκης με καταπληκτική εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους! Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιούχτας βρήκε και δεύτερο τέρμα, όταν από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Αζίζι, έφτασε στον Γκίνη, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 2-0!

Στη συνέχεια, ο Αλμυρός έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, στο 29’ είχε μεγάλη ευκαιρία, όταν από ωραία ανάπτυξη, ο Αρσενίδης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κόλλια, με τον τερματοφύλακα του Γιούχτα να διώχνει σωτήρια.

Στο 35’ ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι, απόφαση που έφερε έντονες διαμαρτυρίες από τη πλευρά των γηπεδούχων, με τον Φραγκουλάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, τον Κόλλια να αποκρούει και στην επαναφορά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ!

Στο 41’ ωστόσο ο Αλμυρός κέρδισε νέο πέναλτι, σε ανατροπή του Πιερζιάκομι από τον Κόλλια, με τον Κατσικοκέρη αυτή τη φορά να αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1, που ήταν και το σκορ σε ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο!

Στην επανάληψη, στα πρώτα λεπτά ο ρυθμός ήταν χαμηλός, με το παιχνίδι μάλιστα να διακόπτεται για λίγα λεπτά, λόγω σοβαρού τραυματισμού του Γιαλούση. Πρώτη φάση στο 62’ για τον Γιούχτα, με τον Ψαρρά να εκτελεί ένα φάουλ και τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Χανιωτάκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε ένα φάουλ, λίγο πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

Στο 72’ ο Αλμυρός μετά από ωραία ενέργεια του Φραγκουλάκη, εκείνος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Κατσικοκέρη με δυνατή κεφαλιά να κάνει το 2-2 και να βάζει… φωτιά στο ματς! Η συνέχεια βρήκε τον Αλμυρό να πιέζει και στο 79′ ένα καλό φάουλ του Κοιλιάρα, κατέληξε η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 85′ ο Αλμυρός έφερε τούμπα το ματς, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Κοντογιάννης με τη μπάλα να βρίσκεται με κατεύθυνση τα δίχτυα, προσπάθησε να διώξει υπό την πίεση του Κατσικοκέρη, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-3. Ωστόσο ο Γιούχτας δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 97′ ο Τζανης με φανταστική μπαλιά βρήκε τον Γελαδάρη, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 3-3, στέλνοντας το ματς στην παράταση, με τον Αλμυρό να διαμαρτύρεται έντονα για οφσάιντ!

Με την έναρξη της παράτασης, ο Ροβίθης με σουτ κάνει το 4-3, με το παιχνίδι να συνεχίζει να προσφέρει πολλές συγκινήσεις! Στο 95′ μετά από ατομική ενέργεια του Ροβίθη, έκανε το τακουνάκι στον Δωματά, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 100′ ο Αλμυρός είχε μεγάλη ευκαιρία, όταν από εκτέλεση φάουλ, ο Θεοδωράκης πήρε τη κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 102′ ο Αλμυρός έχασε απίθανη ευκαιρία, όταν ο Λέον έκανε το σουτ, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κόλλιας, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγαπάκης σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ!

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης, η κούραση ήταν εμφανής στα πόδια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τον Γιούχτα να αγγίζει το 5-3, με τον Ροβίθη να βγαίνει απέναντι από τον Χανιωτάκη, με τον κίπερ του Αλμυρού με τρομερή επέμβαση να διώχνει σε κόρνερ! Στο 116′ μετά από ωραία συνεργασία, ο Δωματάς με απίθανο σουτ κάνει το 5-3, σφραγίζοντας τη πρόκριση στον Γιούχτα, σε ένα πραγματικά απίθανο ματς!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”301366″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P