Συνάντηση Εργοτέλη-Μάριου Σηφάκη!

Τον διάδοχο του Γιώργου Βλατά στη τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, τόσο για φέτος, αλλά και για τη νέα χρονιά, «ψάχνει» ήδη η διοίκηση, με τον Μάριο Σηφάκη να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν πριν από λίγο, συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας, με το κλίμα να είναι άκρως θετικό και από τις δύο πλευρές.

Ο Μάριος Σηφάκης από τη μεριά του, φέρεται να ζήτησε εγγυήσεις περισσότερο για τη νέα χρονιά, καθώς επιθυμία του είναι να προπονήσει ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, ενώ η διοίκηση του Εργοτέλη, ξεκαθάρισε πως στόχος της είναι η ομάδα τη νέα χρονιά να διεκδικήσει την 1η θέση στην Α1 ΕΠΣΗ αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική.

ADVERTISING

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, μάλιστα αναμένεται την Κυριακή να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα ο ικανός τεχνικός και δεν αποκλείεται στη συνέχεια να υπάρξουν και οι τελικές επαφές, μέσω των οποίων θα επιδιώξουν να έρθουν σε συμφωνία.

Το σίγουρο είναι, πως στόχος του Εργοτέλη τη νέα χρονιά, είναι να πρωταγωνιστήσει και για τον λόγο αυτό άλλωστε, επιλέχθηκε και αποτελεί το Νο1 υποψήφιο για την διαδοχή του Γιώργου Βλατά, ο Μάριος Σηφάκης.

Παραίτηση Γ. Βλατά στον Εργοτέλη

ADVERTISING