ΟΦΗ

Ο Τσιλιανίδης η καλύτερη… μεταγραφή του ΟΦΗ!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ο Τσιλιανίδης η καλύτερη… μεταγραφή του ΟΦΗ!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ήταν από τους άτυχους των πλέι οφ, ήταν ο παίκτης που έλλειψε περισσότερο, αφού το πάθος του, η ποιότητα του ήταν μεγάλο… πλήγμα για τον ΟΦΗ. Όμως τώρα γύρισε και είναι έτοιμος να πάρει στις… πλάτες του την ομάδα και να καταφέρει να αλλάξει το κλίμα.

Ο λόγος για τον Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο νεαρός εξτρέμ, υπέστη ρήξη χιαστών στις πρώτες προπονήσεις του ΟΦΗ πριν την έναρξη των πλέι οφ της περασμένης χρονιάς με αποτέλεσμα να μείνει αρκετό καιρό έξω από την αγωνιστική δράση.

Παρόλα αυτά στα τελευταία παιχνίδια παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Σίμο προκειμένου να επιστρέψει στο 100%. Μάλιστα στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο 42χρονος τεχνικός τον έριξε σχετικά νωρίς στη… μάχη με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να αλλάξει αμέσως εικόνα επιθετικά χάρη στις προσπάθειες του ίδιου, ο οποίος πρόσφερε φρεσκάδα, τσαμπουκά και ποιότητα.

Όλα τα παραπάνω έλλειπαν από τον ΟΦΗ όλο αυτό το διάστημα και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, έδειξε γιατί είναι η καλύτερη “μεταγραφή” του ΟΦΗ, αφού αν είναι ο ίδιος καλά μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του τώρα που τον χρειάζεται όσο τίποτα άλλο.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα