Κ. Τσιλιανίδης: «Μας λείπει η ουσία του αθλήματος, το γκολ»

Για την έλλειψη συγκέντρωσης, τα… αβίαστα λάθη στην άμυνα και το γκολ που δεν έρχεται μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό με 2-0.

Παράλληλα ο νεαρός εξτρέμ αναφέρθηκε και στο πλάνο της ομάδας που δεν θα αλλάξει, εκφράζοντας την πίστη του ότι η ομάδα θα βρει το ρυθμό της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Μας λείπει η ουσία του αθλήματος, το γκολ, όμως αν συνεχίσουμε πάνω σε αυτό το πλάνο που θέλουμε να διαρκεί περισσότερα λεπτά, θα έρθει το αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν απειληθήκαμε στο… νεκρό μας ξεκίνημα, όμως όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να κυριαρχείς σε μονομαχίες και θεωρώ ότι στα πρώτα λεπτά δεν το είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το είχαμε, βγάλαμε φάσεις για γκολ αυτό δεν ήρθε και το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Έχουμε πίστη και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να δουλέψουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ πρέπει να βρεις τρόπους για να βάλεις γκολ. Σε μια αδράνεια μας το πληρώσαμε και αυτό πρέπει να αλλάξει. Προφανώς είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να παίζουμε καλή μπάλα και να παίρνουμε τους βαθμούς. Δεν το έχουμε καταφέρει, θα συνεχίσουμε με δουλειά και πίστη για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έρθουν οι βαθμοί”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P