Super League 2: «Έσπασε» το αήττητο της Κηφισιάς ο Απόλλων Σμύρνης

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-2 της Κηφισιάς υποχρεώνοντας την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην πρώτη της ήττα ενώ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας με την Athens Kallithea να είναι πλέον στο -4.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”237988″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”237988″]

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μωραΐτη που πέτυχε δύο γκολ ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο επί της Κηφισιάς εκτός έδρας και οδήγησε την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην πρώτη της φετινή ήττα με 3-2.

Μάλιστα με τη νίκη αυτή ο Απόλλων Σμύρνης πλέον μείωσε στους έξι βαθμούς από την Κηφισιά που παρέμεινε πρώτη αλλά η Athens Kallithea πλέον βρίσκεται στο -4.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 3′ με πλασέ στην κίνηση από τον Μωραΐτη. Η Κηφισιά έφερε στα ίσια στο ματς το 23′ όταν ο Προβυδάκης με εκτέλεση φάουλ γέμισε μέσα στην και ο Γκίνη με όμορφη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ξανά προβάδισμα με ένα τρομερό γκολ στο 36′ όταν ο Κουάντρα έκανε ένα τρομερό σλάλομ, πλάσαρε όποιον βρήκε μπροστά του, και τελείωσε όμορφα τη φάση.

Η Κηφισιά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 64′ με τον Γκίνη να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ. Ο Κουϊρουκίδης γύρισε έξυπνα τη μπάλα και ο Γκίνη σε θέση τετ-α-τετ δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο Απόλλων πήρε για τρίτη φορά το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μωραΐτη, ο οποίος στο 77′ με ωραία ενέργεια και διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”237988″]

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”211761″ matchday_id =”441″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”211761″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

Η επόμενη αγωνιστική:

[jsMatchDayStat season_id=”211761″ matchday_id =”442″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]

 

 

 

Πηγή sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P