Πέρασε από τα Καλέσα ο Ερμής Ατσαλένιου!

Σημαντικό τρίποντο κατάφερε να πάρει ο Ερμής Ατσαλένιου στην έδρα της ΑΕ Κρητών με 2-0 για την 17η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

19/03/2023 11:30
Β2 ΕΠΣΗ - 17η αγωνιστική - 2022-23

Στατιστικά παίκτη

    1' ΓΚΟΛ Μουτσάκης Γεώργιος
    5' ΓΚΟΛ Καλογιαννάκης Φίλιππος

ADVERTISING

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ερμής Ατσαλένιου, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ κόντρα στην ΑΕ Κρητών. Συγκεκριμένα ο Μουτσάκης με την πρώτη του επαφή με την μπάλα στο παιχνίδι κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στα… πιτσιρίκια από το Ατσαλένιο και στο 5ο λεπτό ο Φίλλιπος Καλογιαννάκης διπλασίασε τα τέρματα του Ερμή Ατσαλένιου κάνοντας το 2-0, παίρνοντας παράλληλα και ένα σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Στην συνέχεια η ΑΕ Κρητών προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Ερμής Ατσαλένιου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήγε στο ημίχρονο με το υπέρ του 0-2.

ADVERTISING

Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο από τις δύο ομάδες με την ΑΕ Κρητώ να προσπαθεί να βρει ένα γκολ που θα την ξανά βάλει στο παιχνίδι ,ωστόσο ο Ερμής είχε διαβάσει αρκετά καλά το παιχνίδι της, ελέγχοντας παράλληλα και τον ρυθμό με το 0-2 να παραμένει μέχρι τέλος.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο Ερμής Ατσαλένιου πέρασε από τα Καλέσα επικρατώντας με 0-2. Να σημειωθεί ότι η ΑΕ Κρητών για όλο το παιχνίδι έπαιζε με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ