
Τα Χανιά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκη, η οποία θα διεξαχθεί αύριο (24/01) στις 14:00, στο γήπεδο της Άρτας.
Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση τους κάτω υπό ισχυρές βροχοπτώσεις, στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού, ενώ παράλληλα, ευχαρίστησαν θερμά τις διοικήσεις Κεραυνού Θεσπρωτικού και Εθνικού Φιλιππιάδας για τη θερμή υποδοχή και την παραχώρηση των γηπέδων τους για τις προπονήσεις.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Αλέκος Βοσνιάδης για την αυριανή (24/01) αναμέτρησης είναι οι: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Γιάκος, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Πλέγας, Φέκκας, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Καμαρά, Γρομητσάρης, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης.
Αναλυτικά η ενημέρωση των Χανίων: «Υπό δυνατή βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση του Σαββάτου για την ομάδα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού.
Η προπόνηση ενεργοποίησης εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Καραϊσκάκη (24/01, 14:00 – ΕΡΤ Sports 3) περιείχε προθέρμανση, ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδια μικρών χώρων με υψηλή ένταση και μικρή διάρκεια.
Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι εξής:
Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Γιάκος, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Πλέγας, Φέκκας, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Καμαρά, Γρομητσάρης, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης.
Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις Κεραυνού Θεσπρωτικού και Εθνικού Φιλιππιάδας για τη θερμή υποδοχή και την παραχώρηση των γηπέδων τους για τις προπονήσεις της ομάδας μας στο διάστημα της παρουσίας της στην Ηπειρο».