ΑΟΤ: «Μιχάλη Κουτεντάκη ήσουν και παραμένεις ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία του ΑΟΤ»

Με τα καλύτερα λόγια επισημοποίησαν το διαζύγιο του Μιχάλη Κουτεντάκη με τον ΑΟΤ οι «ασπρόμαυροι».

Μετά την ισοπαλία με τον Άγιο Ιερόθεο, ο Μιχάλης Κουτεντάκης αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, με τον Στέλιο Κοζανίδη να αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ως ο αντικαταστάτης του.

Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός έχει πετύχει σπουδαία πράγματα με τον ΑΟΤ καταφέρνοντας να πανηγυρίσει πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην ξεχνάνε την προσφορά του και να τον ευχαριστούν για την συνεργασία, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Στην τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Σ. το ΑΟΤ αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Μιχάλη Κουτεντάκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση για το σύλλογο, βάζοντας άπαντες πάνω απ’ όλα το καλό του ΑΟΤ σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της φετινής περιόδου.

Το Δ.Σ. του ΑΟΤ θα ήθελε να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες, την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό που αρμόζει στον Μιχάλη Κουτεντάκη και είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον οι δρόμοι του με την ομάδα της καρδιάς του και του τόπου του θα συναντηθούν ξανά… Μιχάλη Κουτεντάκη ήσουν και παραμένεις ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία του ΑΟΤ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P