Κρατάει τα θετικά με… φόντο το παρόν και το μέλλον

Τι και η διαφορά ήταν τρεις ολόκληρες κατηγορίες; Η Ανάληψη κοίταξε στα μάτια τον Αλμυρό της Γ’ Εθνικής.

Οι πρωτοπόροι της Β1 ΕΠΣΗ, οι οποίοι έχουν το απόλυτο στην κατηγορία και πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο, γνώρισαν την πρώτη φετινή τους ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου, κόντρα στον Αλμυρό, που είναι τρεις κατηγορίες πάνω.

Στην τρίτη φάση έχουμε δει ευρεία σκορ ανάμεσα σε ομάδες που της χωρίζουν δύο κατηγορίες και πάνω, ωστόσο αυτό δεν ίσχυσε στη περίπτωση της Ανάληψης. Το σύνολο του Γιάννη Κουλούρα έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και παρά το γεγονός πως στόχος είναι το πρωτάθλημα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κοίταξαν στα μάτια μια ομάδα Γ’ Εθνικής, διεκδικώντας τις πιθανοτητές τους.

Το παιχνίδι αποτέλεσε ένα δυνατό «τεστ» για το μέλλον του σωματείου, που με βάσει την εικόνα του μέχρι στιγμής στη σεζόν, προμηνύεται λαμπρό, με στόχο των ανθρώπων της ομάδας στην επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα, είναι να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο του Ηρακλείου, όπως εξάλλου έχουν αναφέρει και οι ίδιοι στις… πρώτες μέρες της επιστροφή τους.

Κρατάνε τα θετικά στοιχεία, την ανταγωνιστική εικόνα και φυσικά τα καλά λόγια του Αλμυρού, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας το σωματείο για την άριστη φιλοξενία..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P