Σύνδεσμοι ΟΦΗ: «Ο απόλυτος ποδοσφαιρικός και προπονητικός ξεπεσμός»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ, μετά τη νέα ήττα της ομάδας από το Βόλο με 2-0 για το κύπελλο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ”

“Άλλη μια μέρα στο ίδιο έργο θεατές!!Ένα έργο κωμωδία αποτελούμενο από παίχτες,προπονητές και δημόσιους υπαλλήλους!!!Όλο αυτό το καιρό έχουμε στηρίξει και δείξει ανοχή περισσότερη απ ότι χρειάζεται όμως σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε.

Μηδέν αξιοπρέπεια,μηδέν πάθος σε γήπεδο και πάγκο!!Κανένας σεβασμός στην ομάδα που σας τα’ί’ζει,κανένας σεβασμός στον κόσμο που σας στηρίζει!!!!Το δημοσιουπαλληλίκι καλά κρατεί η ξεφτίλα συνεχίζεται και η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!!Ανοχή τέλος!!!

Παίχτες μπαλαρίνες,χέστες,και δημόσιους υπαλλήλους δεν γουστάρουμε να βλέπουμε ούτε και διοίκηση να αδιαφορεί γι αυτό το έκτρωμα!!!Είστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτο χάλι!Δεν θα επιτρέψουμε από εδώ κι έπειτα σε κανέναν περαστικό να αλλάξει το dna της ομάδας μας!Μια ομάδα χιλιοταλαιπωρημένη και πληγωμένη αλλά πάντα ψυχωμένη,μαχητική και ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ με το ΚΟΣΜΟ της!!!!!!
Ακούστε καλά παλικάρια εκεί μέσα!!!Δεν μπορείτε να παίζετε με την ψυχολογία του κόσμου!!Η ιστορία μας δεν το δέχεται αυτό και να γινόμαστε έρμαιο σε κάθε βόλο απόλλωνα και παναιτωλικο.Αφού δεν μας σέβεστε,πλέον θα μας φοβάστε!
Η Θύρα 4 με πράξεις πάνω απ όλα και όχι πολλά λόγια και γραπτά είναι εδώ!!!!!

Τέλος, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη διοίκηση σήμερα κιόλας την απόλυση του αλλόθρησκου υποτιθέμενου γιατρου από την ομάδα!!!!Αλήθεια, ποιά είναι η θέση της ΠΑΕ για τον κωμικό με το μουστάκι που χαίρεται για πράξεις βίας?

Υ.Γ:Για τις “λάσπες” θα τα πούμε στη πορεία και σύντομα με κάποιους.
Snakes 4 Heraklion club
Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Στέκι φίλων Ο.Φ.Η. Αρχανών
Ο.Φ.Η. Athens club
Ο.Φ.Η. Germany club
Ο.Φ.Η.U.K. Fans”.