Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Ντε Γκουζμάν!

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς κυπέλλου με τον Βόλο, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Στα ευχάριστα νέα της προπόνησης ο Ντε Γκούζμαν συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ στο τέλος έκανε και θεραπεία. Από την άλλη ο Απόστολος Διαμαντής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Απόστολος Γιάννου συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα σε μέρος της προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο ο Μεγιαδο,ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο.

Τέλος θεραπεία συνέχισαν οι Ναμπί, Σακόρ, με τον Βαζ να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση με τελειώματα.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (19/1), στις 10:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.