Μ. Κούνια: «Να τερματίσουμε στην πρώτη θέση» (pics)

Τι δήλωσε ο στόπερ του ΑΟΑΝ για το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του.

Επίσημο του Μιγκέλ Κούνια στον ΑΟΑΝ!

Ο Άγιος Νικόλαος πρόσθεσε στο δυναμικό του τον Μιγκέλ Κούνια, ο οποίος μίλησε στο GRANDSPORT για τη μετακίνηση του στους Λασιθιώτες. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε ότι θέλει να βοηθήσει και πρόσθεσε ότι στόχος των «κυανόλευκων» είναι η πρώτη θέση. Αναλυτικά:

Για την μετακίνησή του στον ΑΟΑΝ: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ μέσα στο γήπεδο, για να πετύχουμε τους ομαδικούς μας στόχους. Συμφωνήσαμε με την ομάδα, καθώς οι δικοί τους στόχους, συμβαδίζουν με τους δικούς μου που θέλω να πρωταγωνιστώ».

Για τους στόχους της νέας του ομάδας: «Στόχος μας να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Σε ερώτηση για το εάν είναι έτοιμος άμεσα να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, υποστήριξε: «Σε κάθε προπόνηση θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει εάν είμαι έτοιμος ή όχι, να μπω και να βοηθήσω την ομάδα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P